Za nagrado za svoje dobre ocene dobi Alfred od očeta čisto pravi srebrni šiling. Ponosen na svoje darilo se Alfred odpravi na obisk k Agathi, da bi ji ga pokazal, vendar ima deklica zanj presenečenje: predstavila ga bo svojemu častitljivemu sosedu, pisatelju Arthurju Conanu Doylu, avtorju romanov o Sherlocku Holmesu.

Alfred je nad obiskom navdušen, Šobica ...
Nadaljuj z branjem

Grega Tepež je zabredel v velike težave. Nekdo je poškodoval šolsko lastnino in Grega je glavni osumljenec. Toda verjeli ali ne, fant je nedolžen. Na nek način, no.

Preiskava počasi zateguje zanko okoli njega, toda ko se pojavi nenaden snežni vihar, Tepeževi ostanejo ujeti v hiši. Grega ve, da se bo moral soočiti s posledicami, ko ...
Nadaljuj z branjem

Le kaj bi se zgodilo, če bi se v mladosti spoznala Alfred Hitchcock in Agatha Christie? V kakšne dogodivščine bi se podajala? Si predstavljaš, kako presenetljive primere bi skupaj rešila?

Alfred je zadržan in poln manjvrednostnih občutkov, Agata pa radovedna in polna življenja. Pravzaprav je direktorica detektivske agencije in pomembna zasebna preiskovalka.

V prvi knjigi ...
Nadaljuj z branjem

Nekaj stvari, ki jih morate vedeti o Alvinu Hoju:
Boji se čisto vsega. Vlakov, mostov, nadomestnih učiteljic, deklet, šole. Vsega.
1. Stanuje v Concordu, Massachusetts, kar je sila težko črkovati.
2. Obožuje Aquamana, Wonder Woman in vse ostale superjunake sveta. V bistvu je tudi sam superjunak – on je Petardnik!
3. Zelo se trudi, da ...
Nadaljuj z branjem

VIHARNO NEBO je fantazijska serija polna dogodivščin, humorja, ljubezni in izdajstva.

Leto je okoli. Kia in Elani sta izginili, Ryushi je bil povezan, Aurin je zbežala ... in Calici je ostala odgovornost, za katero ni bila prepričana, da ji bo kos. Na tehtnici je usoda celotne rase in prihodnost pripadnikov te rase je odvisna od ...
Nadaljuj z branjem