Potem, ko smo v prvi knjigi spoznali Zoe, ima zdaj glavno besedo njena nova najboljša prijateljica, CJ Hurley. CJ je že od šestega leta obsedena z baletom. Baletna soba je njen čarobni prostor. Prostor, kjer se vse zdi smiselno.

Toda zadnje čase se zdi, da jo je balet začel utesnjevati. Tako prvič v življenju razmišlja, da ...
Nadaljuj z branjem

Luka vsi zbadajo zaradi njegove vraževernosti. V šoli namreč vedno nosi svojo srečno majico, pa tudi brez svoje zajčje tačke – obeska za srečo – nikoli ne gre nikamor.

Luka se ne zmeni za posmehovanje. Pravi, da sreče ni nikoli preveč.

In ravno zato je tako nezadovoljen s svojo novo šolsko omarico. Danes je prvi ...
Nadaljuj z branjem

Zoe so starejše sestre svarile pred šestim razredom. Najprej skačeš od veselja, naslednji trenutek pa se že na ves glas cmeriš na tleh dekliškega stranišča. Pravijo, da je nekako povezano s hormoni.

Zoe se ne zmeni za hormone. Misli le na to, kako bi uredila, da bi CJ Hurley postala njena najboljša prijateljica. Ko bi le ...
Nadaljuj z branjem

Luce je spet zabredla v težave. Svoji simpatiji je napisala pismo, ki ga je zataknila v knjigo. Vse lepo in prav, a kaj, ko je mama odnesla knjigo v knjižnico – s pismom vred. Zdaj se začne lov za izgubljeno ljubezensko izpovedjo na papirju, ki lahko povzroči pravo katastrofo, če se znajde v napačnih rokah. ...
Nadaljuj z branjem