Zoe kandidira za razrednega predsednika – zopet. Vendar gre to leto vse narobe. Tommy, fant v katerega je zaljubljena, je imenoval nekoga drugega, ki se bo boril proti njej. In Morgan je še vedno jezna nanjo, ker ji je ukradla najboljšo prijateljico CJ.

Še huje. Zadnje čase je Zoe zelo občutljiva glede vsega: svojega bujnega oprsja, ...
Nadaljuj z branjem

V drugi knjigi iz zbirke Mulci na kvadrat, avtorice Tatjane Kokalj, Vražja avtocesta, zopet srečamo Jana, Staša, Žana, Lenko, Ambroža, Roka in druge junake, ki so že v prvencu Krastača v nabiralniku dokazali, da imajo vražji smisel za zabavo. To pot se pridružijo še novi junaki, ki močno posežejo v dogodke.

Zgodba se začne sredi avgusta, ...
Nadaljuj z branjem

Olivija je samozavestna, pametna in nikoli je ni strah odkrito govoriti. Toda zadnje čase se zdi, da so se njene prijateljice spremenile v čenčaste koklje. Ves čas so obsedene s fanti, oblekami in z razpravljanjem o tem, kdo je priljubljen in kdo ni. Le kaj se je zgodilo z njihovim samospoštovanjem?

Toda potem Olivijo prevzamejo nenavadna ...
Nadaljuj z branjem

Manja je navdušena, do ušes nasmejana rjavolaska. Zakaj se smeji, boste vprašali? Zato, ker je ravno danes njen rojstni dan. Stara je trinajst let in kaj bi lahko bilo bolj zabavno od praznovanja, ki si ga bo privoščila s svojimi tremi najboljšimi prijateljicami?

Prijateljice so jo namreč povabile v bližnji lunapark. In sedaj stojijo pred vedeževalkinim ...
Nadaljuj z branjem

Spoznali smo že razposajeno Zoe in tiho CJ, zdaj pa ima besedo Morgan Miller, ki je bila že od mladih nog zvesta CJ-ina prijateljica. Zdaj pa nenadoma postane vse tako zapleteno. Najprej je skoraj ves konec tedna porabila za nenavadno domačo nalogo. Najti je morala deset stvari, ki predstavljajo njeno življenje. Ni bilo lahko. Toda, ...
Nadaljuj z branjem

Suženj Julija Cezarja, ki je imel že tako in tako dela čez glavo, (mimogrede bil je Britanec) je utegnil pisati tudi dnevnik. Na našo srečo se je ta dnevnik ohranil in lahko sedaj v njem preberemo kako je živel in užival Rimski vladar. ...
Nadaljuj z branjem