• Mi vidimo svet drugače

Zgodilo se je. Jan je med drsanjem na ledu utonil, čeprav je Miha tvegal življenje, da bi ga rešil. Miha je na srečo preživel, vendar ni mogel prenesti izgube. Iskal bo Janovega duha, dokler ga ne najde in se z njim pogovori.

Zapravil je vse žepnine s kupovanjem lažnih napravic, ki so nemo obtičale v smeteh. ...
Nadaljuj z branjem

Našla sta ga! Še sreča, da sta ga našla. Dnevnik, ki ga je pikolovsko vodil nek Len du Malošuldou, kjer je zapisana domala vsaka podrobnost iz življenja Robina Hooda in njegove tolpe izobčencev. Sedaj vsaj vemo: Robin ni legenda. Najditelja sta velikodušno objavila vse skrivnosti sherwoodskega gozda.

Zaman se je financar trudil razložiti svojemu gospodarju ...
Nadaljuj z branjem

Knjiga vas z več kot 8-- izrednimi fotografijami, zemljevidi in ilustracijami popelje v puščavsko okolje in vam nudi pravi vpogled v tamkajšnje življenje.

Poučen in poglobljen pregled življenja v svetovnih puščavah odkriva tako različne puščave sveta kot tudi živali, ki živijo v teh suhih predelih in ptice, plazilce, insekte ter njihove prilagoditve okolju. Spoznamo, kako različne ...
Nadaljuj z branjem

Knjiga vas z več kot 8-- izrednimi fotografijami, zemljevidi in ilustracijami popelje v okolje deževnega gozda in vam nudi pravi vpogled v tamkajšnje življenje.

Poučen in poglobljen pregled življenja v svetovnih deževnih gozdovih odkriva živali, ptice in metulje, ki prebivajo v svetovnih deževnih gozdovih. V besedi in sliki je prikazana razlika med tropskimi nižinskimi gozdovi, mangrovci ...
Nadaljuj z branjem

Knjiga vas z več kot 8-- izrednimi fotografijami, zemljevidi in ilustracijami popelje v podvodno okolje in vam nudi pravi vpogled v tamkajšnje življenje.

Poučen in poglobljen pregled življenja v svetovnih morjih bralcu odkrije bogato raznolikost vrst, ki živijo v sončnih vodah, živali in ribe, ki naseljujejo območje somraka in nenavadna bitja v globini oceana. Spoznamo, kako ...
Nadaljuj z branjem

Knjiga vas z več kot 8-- izrednimi fotografijami, zemljevidi in ilustracijami popelje v polarno okolje in vam nudi pravi vpogled v tamkajšnje življenje.

Poučen in poglobljen pregled življenja na zemeljskih tečajih odkriva življenje, ki obstaja v neprijaznih polarnih predelih. Bralec spoznava različne arktične in antarktične živali, čudovito življenje ptic, od pingvinov do neverjetne arktične čigre, kot ...
Nadaljuj z branjem