Bila sta si povsem enaka, tako enaka, da Robert ni mogel verjeti, da je kaj takega sploh mogoče. Saj ne, da bi se mu zdelo tako čudno, če bi na cesti zagledal dva povsem ista človeka, denimo dvojčka. Ampak tole – tole je presegalo vse meje. On Ä…e zdaleč ni bil njegov dvojček; Robert sploh ...
Nadaljuj z branjem

Da ne bo beseda vedno le na strani deklet – Zoe, CJ, Morgan in Olivije – bo konec zbirke o prijateljstvu zabelil Tommy. Saj veste, tisti fant, o katerem so imele punce toliko povedati. Tommy in Zoe sta že od nekdaj prijatelja. Biti z Zoe je podobno kot biti z enim od fantov, a vendar ...
Nadaljuj z branjem

Zoe kandidira za razrednega predsednika – zopet. Vendar gre to leto vse narobe. Tommy, fant v katerega je zaljubljena, je imenoval nekoga drugega, ki se bo boril proti njej. In Morgan je še vedno jezna nanjo, ker ji je ukradla najboljšo prijateljico CJ.

Še huje. Zadnje čase je Zoe zelo občutljiva glede vsega: svojega bujnega oprsja, ...
Nadaljuj z branjem

V drugi knjigi iz zbirke Mulci na kvadrat, avtorice Tatjane Kokalj, Vražja avtocesta, zopet srečamo Jana, Staša, Žana, Lenko, Ambroža, Roka in druge junake, ki so že v prvencu Krastača v nabiralniku dokazali, da imajo vražji smisel za zabavo. To pot se pridružijo še novi junaki, ki močno posežejo v dogodke.

Zgodba se začne sredi avgusta, ...
Nadaljuj z branjem

Olivija je samozavestna, pametna in nikoli je ni strah odkrito govoriti. Toda zadnje čase se zdi, da so se njene prijateljice spremenile v čenčaste koklje. Ves čas so obsedene s fanti, oblekami in z razpravljanjem o tem, kdo je priljubljen in kdo ni. Le kaj se je zgodilo z njihovim samospoštovanjem?

Toda potem Olivijo prevzamejo nenavadna ...
Nadaljuj z branjem

Manja je navdušena, do ušes nasmejana rjavolaska. Zakaj se smeji, boste vprašali? Zato, ker je ravno danes njen rojstni dan. Stara je trinajst let in kaj bi lahko bilo bolj zabavno od praznovanja, ki si ga bo privoščila s svojimi tremi najboljšimi prijateljicami?

Prijateljice so jo namreč povabile v bližnji lunapark. In sedaj stojijo pred vedeževalkinim ...
Nadaljuj z branjem