Serija Zguba je prejemnica nagrade Children's Choice Book award, kandidatk za nagrado Nickelodeon Kid's Choice Awards 2011, prevedena je v 28 jezikov, prodajajo jo v 32 državah; v ZDA je bilo prodanih 5.5 milijonov izvodov.

V svojem stilu Nikki krmari preko čeri ne preveč priljubljene učenke dragi zasebni na šoli WCD. Kot vedno, ji tudi ...
Nadaljuj z branjem

Amo je srednješolka, ki živi s svojo babico v Bocvani. Je novinarka pri šolskem časopisu in se zagrizeno ukvarja z raziskovanjem vseh mogočih resnih tem, kot na primer 'Ali predsedniki dijaške skupnosti dobijo več mesa'. Njena najboljša prijateljica pa je Nono, odlična atletinja, ki želi postati prva bocvanska astronavtka. Amo dobi pri časopisu dobi novo ...
Nadaljuj z branjem

Glavna junakinja je 15. letno dekle, ki živi z ločeno mamo in skozi vso knjigo išče ljubezen staršev. Želi si, da mama ne bi bila tako zatopljena le v svojo kariero, da bi mislila tudi nanjo, ne le katera bo njena naslednja vloga.

Želi si, da bi se z očetom imela kaj za pogovarjati, ...
Nadaljuj z branjem

Ko se Cassie preseli iz majhnega mesta v predmestje Seattla, je odločena, da bo za sabo pustila dolgočasno, ubogljivo dekle. To je njena priložnost, da stopi iz ozadja in postane dekle, ki jo drugi opazijo.

Postati drugačno dekle se izkaže za lažjo nalogo, kot je pričakovala … En trenutek, ena odločitev spremeni vse. ...
Nadaljuj z branjem

Nikki je še vedno enaka zguba.

Tokrat ima opravka s svojima prijateljicama, Brandonom – svojo skrivno ljubeznijo – in MacKenzie, sosedo pri omaricah in najbolj priljubljenim dekletom na šoli, ki SOVRAŽI Nikki. Tokratna MacKenziejina spletka spravi Nikki in njene štiri prijatelje v velike težave, kajti organizirati morajo ples za noč čarovnic za VSO šolo. ...
Nadaljuj z branjem