Amy in Tasha se vse bolj pritožujeta nad pustim šolskim življenjem. Njuno pozornost pa kmalu pritegne priljubljena šolska družba, ki pa skriva marsikaj. Amy bi se ji rada pridružila. Še posebej, ko se začno vrstiti čudni dogodki. Učenci izginjajo. Erica zalezujejo. V šoli se vrstijo nenavadne nesreče.

Amy nekaj posumi. Prelevi se v vohunko in pod ...
Nadaljuj z branjem

Spoznali smo že razposajeno Zoe in tiho CJ, zdaj pa ima besedo Morgan Miller, ki je bila že od mladih nog zvesta CJ-ina prijateljica. Zdaj pa nenadoma postane vse tako zapleteno. Najprej je skoraj ves konec tedna porabila za nenavadno domačo nalogo. Najti je morala deset stvari, ki predstavljajo njeno življenje. Ni bilo lahko. Toda, ...
Nadaljuj z branjem

Potem, ko smo v prvi knjigi spoznali Zoe, ima zdaj glavno besedo njena nova najboljša prijateljica, CJ Hurley. CJ je že od šestega leta obsedena z baletom. Baletna soba je njen čarobni prostor. Prostor, kjer se vse zdi smiselno.

Toda zadnje čase se zdi, da jo je balet začel utesnjevati. Tako prvič v življenju razmišlja, da ...
Nadaljuj z branjem

Luka vsi zbadajo zaradi njegove vraževernosti. V šoli namreč vedno nosi svojo srečno majico, pa tudi brez svoje zajčje tačke – obeska za srečo – nikoli ne gre nikamor.

Luka se ne zmeni za posmehovanje. Pravi, da sreče ni nikoli preveč.

In ravno zato je tako nezadovoljen s svojo novo šolsko omarico. Danes je prvi ...
Nadaljuj z branjem

"Običajno prihod novega učenca na šolo Parkside ni medijski dogodek," je z živahnim glasom pripovedovala novinarka, "a učenec, ki je prispel to jutro, ni običajen učenec. Adrian Peele je čudežni otrok in potrjen genij."

Tasho prevzame nova strast: intervjuvala bo osemletnega dečka za šolski časopis, a jo Adrian samo grobo in arogantno zavrne. Nima prijateljev in ...
Nadaljuj z branjem